zorginstellingen

Mediq Medeco en Scholten Medische Groep worden één organisatie

Mediq Medeco en Scholten Medische Groep vormen vanaf 1 januari 2020 één organisatie. Klanten profiteren hierdoor van een ruimer assortiment, fijnmazigere logistieke oplossingen en uitgebreide kennis in de vorm van beproefde trainingen.

De zorg is flink in beweging en Mediq Medeco beweegt volop mee. Zo gaan Mediq Medeco en Scholten Medische groep vanaf 1 januari samen verder als Mediq. Door te opereren als één bedrijf kunnen we ook op de lange termijn kwaliteit, bestelgemak en leveringsbetrouwbaarheid garanderen.

Meer bestelgemak

Bovendien wordt ons productaanbod vele malen groter en vinden alle leveringen straks plaats vanuit één van de meest geavanceerde distributiecentra van Nederland: ons ultramoderne fullfillment center in Bleiswijk. De centralisatie van het bestelsysteem zorgt voor meer bestelgemak voor alle afnemers van onze producten. Ook in onze adviesrol kunnen we meer bieden; als één organisatie beschikken we over nog meer medische kennis in huis. Kennis die voor klanten beschikbaar is in de vorm van beproefde trainingen.

Overgang van M-store naar Mijn MedBIS

Het samengaan van beide organisaties betekent dat er enkele dingen veranderen, met name voor de klanten en medewerkers van Scholten Medische Groep. De belangrijkste verandering is de overgang naar een nieuw bestelsysteem. M-store verdwijnt in de loop van 2020 en daar komt Mijn MedBIS voor in de plaats. Om die overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen, implementeren we Mijn MedBIS klant voor klant. Daarnaast verzorgen we de training van gebruikers van Mijn MedBIS. Zo blijven onze zorg- en dienstverlening van dezelfde hoge kwaliteit die afnemers gewend zijn. Ook onze persoonlijke aandacht voor klanten blijft onverminderd.

Lees er meer over in onderstaande download.