zorginstellingen

Absorin. Aandacht op de juiste plaats

Het ene lichaam is het andere niet en elke vorm van incontinentie is anders. De incontinentieproducten van Mediq maken het verschil met aandacht op de juiste plaats.

Incontinentie heeft grote invloed op hoe mensen zich voelen in sociale situaties. Daarom gaat onze aandacht altijd uit naar de gebruikers van onze producten: we doen er alles aan om het hun zo comfortabel mogelijk te maken met perfect passende kwaliteitsproducten. De incontinentieproducten van Mediq vindt u onder de merknaam Absorin. Absorin biedt zorginstellingen alles wat ze nodig hebben op het gebied van continetiezorg.

Advies op maat

Dat begint vaak met het juiste advies en een oplossing op maat. Onze specialisten komen langs op locatie om ondersteuning te bieden bij de intake van nieuwe cliënten en het monitoren van bestaande cliënten. Zo wordt precies duidelijk welk product nodig is en op welk tijdstip van de dag. Het individuele zorgplan is bovendien digitaal ingericht in een gebruiksvriendelijke en veilige online omgeving.

Maximaal comfort

De juiste maatvoering, een net iets andere pasvorm en handige extra’s voor meer gebruiksgemak: Absorin besteedt veel aandacht aan de kwaliteit van verbanden, broekjes en onderleggers. Hiervoor maken we gebruik van de nieuwste technologieën. Dankzij de vijf-lagenstructuur sluiten onze incontinentieproducten goed aan en bieden ze maximaal draagcomfort.

Breed assortiment

Ons assortiment omvat negen typen producten in verschillende absorptieniveaus en maten. Alle verpakkingen hebben een handige kleurcodering en maatvoering. Met één oogopslag wordt informatie over de toepassing, het absorptieniveau en dag- of nachtgebruik duidelijk.

Inzicht in gebruik

Uniek is dat met MedBIS het productgebruik per cliënt gemonitord kan worden. Dit geeft inzicht in het verbruik en de kosten per cliënt, afdeling en locatie. Zo kan altijd de juiste continentiezorg geboden worden.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Absorin?
Bekijk het volledige assortiment hier.